Cautare

15081 de rezultate pentru "80 000 de romani sufera de schizofrenie" (2.92 secunde)
Aprecierea monedei nationale in raport, cu euro, de circa 0,2 lei de la inceputului anului pana in prezent, i-a avantajat pe romanii care au credite in euro la banci.
Astfel, vor fi afectate doar de costurile cu autoturismele. Noile masuri de impozitare impuse de guvern determina microintreprinderile sa-si schimbe regimul juridic, pentru a nu plati taxa minima, a declarat miercuri Luminita Ristea, managing partner al firmei de consultanta Nexia International.
La mai bine de doi ani de la blocarea pietei imobiliare, craiovenii care viseaza la propria locuinta isi pot cumpara una la preturi pornind de la 21.000 - 22.000 de euro.
Cel mai bine platit guvernator de banca este elvetianul Philipp Hildebrand, care a castigat 860.000 de dolari in 2009 (peste 643.000 de euro), scrie revista Bloomberg Businessweek, citata de Hurriet Daily News.
Viorel Dolha (Continuare) Revenirea la limba moldoveneasca s-a facut cu pusca In 1937 insa, intelectualitatea din RASSM a fost acuzata ca a facut jocul dusmanului de clasa (63) si a fost exterminata in mod barbar.
Organizarea si functionarea celor 170 de sectii de votare din afara tarii pentru alegerile europene din 13 mai vor costa, conform estimarilor, circa 205.000 de euro, bani care vor fi alocati ministerelor din fondul de rezerva al Guvernului, a anuntat, ieri, Corina Vintan.
Oferta reprezentantelor auto locale sufera la capitolul masini ieftine. Sunt disponibile putine modele noi cu pretul DDP (include TVA) sub 10.000 de euro. ... Din gama Skoda, Fabia Avantaj cu motor de 1,2 litri are pretul cu TVA in jur de 9.000 de euro.
In ultimii ani, in paginile ziarelor au aparut nenumarate articole despre succesul unor romani care au reusit sa intocmeaza proiecte SAPARD cu finantare nerambursabila UE, in domenii mai putin traditionale, cum ar fi fermele de melci, broaste etc.
Pentru persoanele care au un salariu de 350 RON/luna, visul de a avea o locuinta poate deveni realitate numai daca sunt ajutate financiar de rude.
Liderii opozitiei au creat o imagine apocaliptica in legatura cu evolutia economiei romanesti ca urmare a majorarii pretului combustibilului, tema accizei introdusa de la 1 aprilie fiind exploatata la maxim.
Cei 3 milioane de romani plecati in ultimii zece ani la munca in Europa de Vest au adunat economii de 100 de miliarde de euro pe care le tin in bancile straine si sub forma de cash, estimeaza experti ai Fundatiei Soros, adica de patru ori mai mult decat au romanii de acasa in bancile romanesti, informeaza Ziarul Financiar.
Chiar daca in vremurile de astazi, la nivel global, familiile si societatea par a fi tot mai mult separate, nu trebuie sa uitam ca familia reprezinta elementul de baza al societatii, un element de stabilitate, o garantie a dezvoltarii si nu poate fi inlocuita cu alte forme ale institutiilor sociale.
Oficial, an Italia traiesc de pe azi pe maine antre 140.000 si 160.000 de mii de rromi, si neoficial peste 300.000, cazati an corturi si baraci la marginea marilor orase.
Oficial, in Italia traiesc de pe azi pe maine intre 140.000 si 160.000 de mii de rromi, si neoficial peste 300.000, cazati in corturi si baraci la marginea marilor orase.
Oficial, in Italia traiesc de pe azi pe maine intre 140.000 si 160.000 de mii de rromi, si neoficial peste 300.000, cazati in corturi si baraci la marginea marilor orase.
Directorul SRI, Radu Timofte, a declarat ieri ca imaginea Serviciului sufera din cauza controversei legate de dosarele de Securitate si unui lobby initiat de persoane foarte bogate, care-si vad interesele afectate de informarile si sesizarile SRI.
De obicei apare ca rezultat al spasticitatii hipertone, intr-o zona musculara localizata, cum se observa la muschii coapsei la persoanele cu conditii precum paralizia spastica cerebrala. Contracturile sunt reprezentate de muschi sau tendoane care au ramas prea mult timp in contractie sau in aceiasi pozitie, devenind mai scurte astfel.
sau oricum le-am zice, ele reprezinta un dusman de temut al anilor de adolescenta. ... Opt din zece adolescenti sufera de un anume grad de acnee.
Infertilitatea la barbati are loc datorita productiei slabe de spermatozoizi. Aceasta mai poate avea loc daca spermatozoizii sunt diformi sau imobili sau exista un blocaj care previne eliberarea de spermatozoizi.
Dezlipirea de retina. Cit e de periculos?
google-analytics.com